78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek HubaÄ? (e-mailem) --- 30. 3. 2016
Re: valter

Moje zkušenost je, že všichni dávají do medoviny málo živné soli, kvasinky
se namnoží pouze podle množství živin a pak to nekvasí pořádně. připravil
bych si bokem trochu zákvasu a dost živné soli alespoň 1g na litr a zkusil
bych bokem třeba litr rozjet znovu. Radek


---------- Původní zpráva ----------

Od: jiří <j.valter/=/email.cz>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 29. 3. 2016 20:48:00

Předmět: valter


"Dobrý den,

vyrábím medovinu s pomocí dolských kvasinek již po třetí, dvakrát se

povedla, ale teď jedna dávka kvasila asi týden a pak ustala. Teplota 25

stále, je v koupelně na podlahovém topení zkoušel jsem jí přetočit s

provzdušněním podle návodu, ale stále nic. Druhý demižon jede normálně,

kvasinky už v něm hynou a medovina se čeří, ale tahle je pořád kalná... co

s tím?"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68464


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu